Kansallinen vastasyntyneiden hätätilannekoulutusohjelma

Tältä sivustolta on ladattavissa Suomen Perinatologisen seuran luoma ja ylläpitämä koulutusohjelma: "Kansallinen vastasyntyneiden hätätilannekoulutusohjelma synnytyssairaaloita varten". Ohjelman on laatinut SPS:n Neonatologisen jaoksen nimeämä työryhmä vuoden 2020-2021 aikana. Jatkossa ohjelman päivittämisestä vastaa SPS:n simulaatiojaos.

Suomen Perinatologinen Seura suosittelee että ohjelma otettaisiin käyttöön kaikissa Suomen synnytyssairaaloissa. Tiedostot jaetaan SPS:n internetsivuilla, jotta ne olisivat synnytyssairaaloiden vastuuhenkilöiden (ylilääkärit, osastonhoitajat) sekä simulaatiokouluttajien käytettävissä vapaasti.

Palautetta koulutusohjelmasta voi antaa sähköpostitse panu.kiviranta (a) kuh.fi.