Jäsenasiat

Seuran jäseneksi voidaan hakemuksesta ottaa lääkäreitä ja muita henkilöitä, jotka harjoittamallaan tutkimustyöllä tai muulla tavalla ovat osoittaneet kiinnostusta perinatologiaa kohtaan. Moniammatillisen seuramme jäsenistö koostuu synnytyslääkäreistä, lastenlääkäreistä, kätilöistä sekä vastasyntyneitä hoitavista sairaanhoitajista.

Suomen Perinatologisen Seuran jäsenmaksu on 45 euroa. Seuran jäsenet voivat osallistua seuran koulutuksiin, ja he voivat lukea jäsensivuilta kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän Napanuora-uutiskirjeen sekä luentolyhennelmät.

Mikäli haluat seuran jäseneksi, täytä alla oleva jäsenhakemus ja postita se toimistoomme. Seuran jäsenet saavat oikeudet www-sivujen jäsenalueelle, josta löytyvät koulutuspäivien luentomateriaalit ja Napanuora-uutiskirjeet.

Mikäli olet jo jäsen, pääset kirjautumaan ja luomaan oman salasanasi. Käyttäjätunnus on oma sähköpostiosoitteesi (kirjaa käyttäjätunnuksesi ja klikkaa kohtaa "Unohditko tai haluatko luoda salasanan").  Mikäli tarvitse lisäohjausta ota yhteyttä toimistoon: toimisto(at)perinatologinenseura.fi jäsensivuille.

 

Jäseneksi liittyminen
 

Tulostettava jäsenhakemus. Sähköinen jäsenhakemuslomake tämän sivun lopussa.

Osoitteenmuutoksissa, jäseneroissa ja muissa jäsenasioissa ota yhteyttä toimistoomme:

Suomen Perinatologinen Seura ry./Duodecim
PL 713
00101 Helsinki
puh. (09) 618 851
Yhteyshenkilö: Anne Teeriaho puh. (09) 6188 5225
toimisto(at)perinatologinenseura.fi (korvaa (at) merkillä @)