Tule kesäsijaiseksi HUS neonatologiaan!

10.2.2023

Tule kesäsijaiseksi HUS neonatologiaan!

Meillä on tarjolla kesäsijaisuuksia toukokuusta syyskuuhun ja sovittaessa myös kesäkauden ulkopuolella erilaisissa työpisteissä sekä Naistenklinikalla että Jorvin sairaalassa usean erikoislääkärin ja erikoistuvan lääkärin työyhteisöissä. Kaikissa työpisteissä hyvät konsultaatiomahdollisuudet ja jatkuva seniorituki. Hyvä perehdytys työhön.

Naistenklinikka on Suomen suurin synnytyssairaala, vuodessa syntyy n. 8500 lasta. Lisäksi yliopistosairaalaan keskitetään keskossynnytykset ja riskiraskaudet. Jorvin sairaala on Suomen 3:nneksi suurin synnytyssairaala, jossa syntyy n. 4300 lasta vuodessa. Työskentely HUS neonatologiassa tarjoaa runsaasti kokemusta ja mahdollisuuden kartuttaa omia taitoja vastasyntyneiden parissa jatkuvan seniorituen turvin. Mahdollisuus erilaisiin päivystysmuotoihin (iltapäivystys, yöpäivystys, viikonlopun vauvatarkastukset). Naistenklinikalla neonatologi-takapäivystäjä aina paikalla.

Jos olet neonatologi, lastentautien erikoislääkäri tai pian valmistumassa lastenlääkäriksi, ota yhteyttä! Myös lastentaudeista kiinnostuneet laillistetut lääkärit huomioidaan. Sijaisuuksia tarjolla viikon pituisesta useamman viikon sijaisuuksiin.

Huomaa myös avoin virkamme neonatologiaan erikoistuva lääkäri, hakuaika 16.2. asti. Tervetuloa joukkoomme!

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Osastonylilääkäri Marjo Metsäranta, p. 050 427 2487.