Tule sijaiseksi HUS neonatologiaan!

26.4.2023

Tule sijaiseksi HUS neonatologiaan!

Meillä on tarjolla sijaisuuksia syyskuusta 2023 alkaen erilaisissa työpisteissä sekä Helsingin Naistenklinikalla (NKL) että Espoon Jorvin sairaalassa usean erikoislääkärin ja erikoistuvan lääkärin työyhteisöissä. Kaikissa työpisteissä hyvät konsultaatiomahdollisuudet ja jatkuva seniorituki. Hyvä perehdytys työhön.

HUS NKL on Suomen suurin synnytyssairaala, vuodessa syntyy n. 8500 lasta. Lisäksi yliopistosairaalaan keskitetään pienimpien keskosten synnytykset ja riskiraskaudet. HUS Jorvin sairaala on Suomen 3:nneksi suurin synnytyssairaala, jossa syntyy n. 4300 lasta vuodessa.

Työskentely HUS neonatologiassa tarjoaa runsaasti kokemusta ja mahdollisuuden kartuttaa omia taitoja vastasyntyneiden parissa jatkuvan seniorituen turvin. Mahdollisuus erilaisiin päivystysmuotoihin (iltapäivystys, yöpäivystys, viikonlopun vauvatarkastukset). Naistenklinikalla neonatologi-takapäivystäjä aina paikalla.

Jos olet neonatologi, lastentautien erikoislääkäri tai pian valmistumassa lastenlääkäriksi, ota yhteyttä! Myös lastentaudeista kiinnostuneet laillistetut lääkärit huomioidaan. Sijaisuuksia tarjolla 1–2 viikon pituisesta pidempiaikaisiin sijaisuuksiin.

Huomaa myös avoin neonatologin virkamme, hakuaika 27.4-25.5.2023. Tervetuloa joukkoomme!

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Osastonylilääkäri Marjo Metsäranta, marjo.metsaranta@hus.fi, p. 050 427 2487 tai Apulaisylilääkäri Krista Rantakari, krista.rantakari@hus.fi, 050 427 1133